Оцон шувуудын эх орон бол Антарктид юм. Энэ бол бараг бүх жилийн өвөл болдог хатуу ширүүн бүс юм. Хүйтэн, цас - энэ бол шувуудын хувьд нийтлэг зүйл юм. Гэхдээ оцон шувууд бол маш сайн сэлэгчид бөгөөд хоол хүнсээ Номхон далайгаас авдаг. Байнгын хүйтэн нөхцөлд ч далай хөлддөггүй, харин мөсөн уул гэж нэрлэгддэг мөсөн бүрхүүлүүд үүсч, далай дээгүүр урсаж, хөлөг онгоц төдийгүй оцон шувуунд заналхийлж байна. Super Penguins-д та бяцхан оцон шувууг мөсөн блокоос гаргахад туслах болно. Үүнийг хийхийн тулд та оцон шувуу мориор сууж буй эр халимны замыг гаргахын тулд асар том мөсөн блокуудыг хөдөлгөх хэрэгтэй.